woensdag 7 maart 2012

Vergroot uw denkraam! met Keridwen


Vergroot uw denkraam, schakel in perspectief en paradigma
Mensen en organisaties hebben een enorme potentie om in beweging te komen en zelfstandig hun vraagstukken, problemen en dilemma's aan te pakken. Veelal kent u echter uw eigen potentie niet volledig. Keridwen helpt u om uw ongebruikte potentie concreet in te zetten in uw proces. Breek uit de dagelijkse sleur en ga mee op een inspirerende ontdekkingsreis van Keridwen ...

Keridwen benut in zijn trainingen en coaching veelvuldig de interactieve mogelijkheden van het verteltheater. Afwisselend trainer en verteller, zet hij de mensen aan tot doen, om hen vervolgens een ander denkkader aan te reiken door een verhaal te vertellen. Waar in veel trainingen slechts het ene na het andere theoretische wordt behandeld geeft Keridwen de voorkeur aan het werken met verhalen en metaforen. Omdat het verhaal ook werkt op onbewust en subjectief niveau functioneert het beter als middel tot verandering en groei. Door met uw trainer mee op reis te gaan in een metafoor wordt het mogelijk om met een frisse blik en vanuit nieuwe perspectieven naar leervragen en problemen te kijken en deze op te lossen.
Drs. Marcel van der Pol is de drijvende kracht achter Keridwen.

Ga mee op reis met Keridwen aan de hand van:

De Dans van de Held
Marcel van der Pol ontwikkelde “De Dans van de Held” waarmee hij u helpt vraagstukken vanuit nieuwe invalshoeken te onderzoeken en aan te pakken. De Dans van de Held werkt met de metafoor van twaalf helden, die elk staan voor een specifieke kijk op de wereld. De Dans van de Held leert u uw helden kennen en hen adequaat gebruiken.

Masterclasses
Maak gebruik van meer dan 25 jaar ervaring, die zijn vertaald naar Masterclasses voor p;roefssionals, voor mensen die professioneel met mensen werken: trainers en docenten, coaches en supervisoren, leidingevenden en managers, adviseurs, mediators, etc.

Theater en Regie
Consumeer, acteer, wordt geregisserd en/of regisseer zelf. Verruimj uw blikveld, vergroot uw denkraam. Voorstellingen, workshops, (interactieve) lezingen en speakershows van Keridwen, ter vermaak en ter lering.

Al met al: krachtige en speelse producten voor mensen en organisaties in beweging.
Welke doelen u nastreeft, bepalen het precieze product. Voor meer informatie, ga naar www.keridwen.nl of mail naar marcel@keridwen.nl

Geen opmerkingen: