maandag 26 maart 2012

Keridwen op "Bewegende Beelden Festival"

Zaterdag 14 april is het Bewegende Beelden Fesitval,
van 13:00 tot 18:00 uur, Landgoed Zonheuvel te Doorn.

Met veel plezier ga ik daar mijn workshop De dans van de held (met maskers) geven.
De dans van de held (met masker) is een actieve workshop op het grensvlak van theater, verhalen vertellen en het gewone leven. Twaalf helden gaan je helpen om een rol anders te acteren, een verhaal anders te vertellen, een gebeurtenis anders in te vullen. Elke held heeft zijn eigen talenten, zijn eigen kijk op de wereld, en dus zijn eigen manier om jou te laten spelen/vertellen.
Werkvormen: heldentableau, verteltheater, heldenmaskers, regiedriehoek, paradoxspel. Je eigen verhaal, rol of idee welkom. Laat je verrassen en laat je regisseren.

Festivaltekst
Zin in inspiratie? Kom dan naar het lustrum van het Bewegende Beelden Festival. We hebben weer een leuk gevarieerd programma voor jong en oud(er). De opening wordt verzorgd door Tijn Touber.

Breng jezelf in beweging! Het Bewegende Beelden Festival is voor iedereen die de wereld een warm hart toedraagt. Kom inspiratie opdoen bij het lustrum van het Bewegende Beelden Festival. Een betere wereld begint namelijk bij jezelf! Er zijn weer diverse leuke workshops. Ook voor kinderen is het een topdag. Zij kunnen kiezen uit diverse leuke dingen om hun zintuigen te prikkelen. Neem je kinderen dus mee! Er is begeleiding aanwezig. Het belooft weer een geweldige dag te worden vol inspiratie, innovatie en durf! Dus kom je batterij opladen.

Het volledige programma vind je op het internet.

Kom in beweging en bestel kaarten. Doe je dit voor 1 maart dan ontvang je gratis het boek van ‘Bewegende Beelden, met hart en hoofd de wereld verbinden’

Geen opmerkingen: