zaterdag 25 juni 2011

Creativiteitsspel: Het Grote Rups/Vlinder-seminar

Deze week laatste kans om in te schrijven: Het Grote Rups/Vlinder-seminar, een tweedaags Creativiteitsspel: Het Grote Rups/Vlinder-seminar op 30 september en 1 oktober 2011 in Veenhuizen (Atelier CocoMaria).
Twee jaar geleden door Anne Heleen Bijl & Marcel van der Pol bedacht voor Cocon (creativteitsnetwerk Noord Nederland) en NNF (National Netwerking Festival): een speelse vorm, waarmee allerlei mensen die het creatieve denken willen bevorderen in organisaties, bedrijven en overheden de kans hun creatieve kunnen, ervaringen en voorbeelden te delen. Zie hieronder de uitnodigingstekst:

Hallo liefhebbers van het creatieve denken,
Net als in het verhaal van Rupsje-nooit-genoeg krijgen wij, de Cocon van het Noorden, nooit genoeg van alle invalshoeken die je kunnen inspireren tot creatief denken. Jullie bevinden je net als wij in een groep mensen die een warm hart hebben voor het Creatieve denken. Wij willen jullie graag uitnodigen voor een bijzonder event: Het grote cocon-rups-vlinder-spel.



Dit wordt gespeeld op 30 september vanaf eind van de middag tot en met zaterdag 1 oktober eind van de middag. En wel in het mooie Veenhuizen in Drenthe. Wij zijn de Cocon van het Noorden. Ooit ontstaan vanuit de COCD en bij ons weten de enige nog levende (en hoe!) cocon. Inmiddels bestaan we zeker al 15 jaar. We komen maandelijks bij elkaar voor een inspirerende bijeenkomst die door één van de leden of door een gast wordt voorbereid. Alles wat helpt om anders tegen dingen aan te kijken mag een plaats krijgen op onze bijeenkomsten. Zo hebben we in de afgelopen jaren al een enorme diversiteit langs gehad. 

Maar wat wordt nu dat Grote cocon-rups-vlinder spel?
- een spel dat we samen creëren en vervolgens spelen
- met ruimte voor vele miniworkshops van maximaal een kwartier.
- geweldige kansen voor nieuwe verbindingen zowel in jezelf als met anderen.
- heerlijk verwarmen van oude verbindingen
- wisselende groepen
- totaal ongeveer 50 mensen
- op een heerlijke inspirerende plek met veel binnen en buiten ruimte in Veenhuizen: Coco(n) Maria. Midden in Drenthe.



Wat hebben wij geregeld:
- Inspirerende locatie
- opzet van het spel
- enkele miniworkshops
- lekker eten en drinken
- je eventueel ophalen van de trein in Assen.
- verrassingen



Wat je zelf kunt doen:
- je opgeven
- een slaapplaats regelen (zie tips hieronder)
- eventueel een miniworkshop, met de nodige spullenboel, voorbereiden en meenemen
- andere leuke liefhebbers van het creatieve denken meenemen.


De kosten voor deelname zijn puur om de kosten van locatie, eten en drinken te dekken en bedragen: € 95,- zonder overnachtingskosten dus.
Je deelname is definitief als dit bedrag is bijgeschreven voor 1 september op rekeningnummer 9145008 t.n.v. Nicole van der Ouw Creatief Verandermanagement.
Als je wilt kun je om een factuur vragen, hier komt dan nog wel extra BTW over heen (19%)
Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar nicole@creatiefverandermanagement.nl. Zodra we over de 50 zijn, wordt er een wachtlijst bijgehouden op volgorde van binnenkomst. Je hoort dan dat je op de wachtlijst staat.
 

We kijken uit naar verrassende ontmoetingen! 
Namens de cocon,
Nicole van der Ouw, Anne Heleen Bijl, Marcel van der Pol, Jaap Deinum

Geen opmerkingen: