zaterdag 2 april 2011

@Keridwen Tweets: overzicht voorjaar 2010

Wie stilstaat overwint hitte, wie holt overwint koude. Lao tse
29 Jun

Met zo'n 25 kinderartsen gewerkt om de denkramen flexibel te verruimen. Rover, Heilige, Roodkap en Wolf hielpen mee. Mooi weer, mooi werk!
29 Jun

Wellicht geïnspireerd door 2-1 hebben we vanavond uitgebreid kunnen wandelen van droom naar daad: hoe een woonwijk geïnspireerd kan zijn
28 Jun

Straks begeleiding: verhalend dromen over de toekomst van een woonwijk. Winnen wij het van voetbal?
28 Jun

Nieuwsbrief juli 2010 is uit! Nieuws, agenda, verhaal, citaten, weblinks van de maand. Abonneren kan via: www.keridwen.nl Veel leesplezier
28 Jun

Is hier de overkant? is op het Keridwen-jubileum gefilmd! Ga naar: http://www.keridwen.nl/video_overkant1.php. Veel kijkplezier!
27 Jun

Eindelijk is het mij gelukt om te twitteren via mobiel. Kortom ook ik stap in de communicatie 2.0.
24 Jun


De novelle "Is hier de overkant?" is tot 5 juli nog te koop voor speciale jubileumkorting. zie: http://www.keridwen.nl/Overkant_boek.php
23 Jun

Straks "Is hier de overkant? voor bijzondere mensen. Intrigerend om uit te zoeken hoe elk publiek te boeien op hun eigen bijzondere manier.
22 Jun

Vanaf nu is de twitter-account Keridwen ook op te roepen via www.keridwen.nl. Kijk ook eens op Keridwen's weblog: http://Afagddu.web-log.nl
21 Jun

Jubileum feestje: voorstelling gespeeld. Boeiende mensen ontmoet, bekend en nieuw Ideeën uitgewisseld. Veel inspiratie! Dankjewel iedereen!
20 Jun

Is hier de overkant? Presentatie boek en voorstelling over lotsbestemming, over vrijheid en gebondenheid. Jubileumfeest vandaag. Spannend!
18 Jun

Klein citaat voor morgen: als je werkelijk iets te zeggen hebt kun je maar beter een goed verhaal hebben. Ik ga voor de Masqueraid.
17 Jun

De laatste dingen geregeld voor Keridwen-jubileum morgen: lokatie, voorstelling, boeken, boekenleggers en Gordiaans ei. Moe maar tevreden.
17 Jun


Was weer 'Is hier de overkant?'-try out. Elk publiek andere reacties. Een uitdaging de onderlinge stroom goed te pakken. Vrijdag premiere!
14 Jun

Prokkelen: integratiefeest voor mensen met/zonder mentale beperking. Vandaag oefenen, morgen echt, incl. levende beelden en flashmob
11 Jun

Met 12 veelbelovende jonge ambtenaren op weg om voorbij het blauwdrukdenken te komen. Regievoering is veel meer dan toekomstplannen maken
11 Jun

Een echte try-out is zó spannend, maar je komt direct ook alle kinderziektes tegen. Is gebeurd. Veel geleerd en toch genoten van het spelen.
7 Jun

Op weg naar de grote tr-yout voor "Is hier de overkant?" Loei-spannend! Zal ik straks alles nog weten? Zie er toch ook naar uit: feestje!
5 Jun

18 juni 2010, vanaf 14.30 uur: Keridwen-jubileum =13. Opgeven kan nog tot 14 juni, via keridwen@keridwen.nl. Info: www.keridwen.nl
5 Jun

Straks bespreking van het 'De dans van de held' marktonderzoek: hoe bereik je het beste professionals om je passie aan over te dragen?
3 Jun

Studenten in verwarring gebracht met organisatiedilemma's Zijn er dan dan geen eenduidige oplossingen? Nee, dilemma's kun je slechts aangaan
1 Jun

Is hier de overkant? Eén titel; uitwerken tot boek en voorstelling. Zó verschillende manieren van werken. Spannend! Moet 18 juni klaar!
27 May

Zware maar heerlijke week achter de rug: zoals ene dag voorstelling in Oirschot, dag erna trainen van ict-ers. Dit weekeinde extra genieten!

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.