zaterdag 2 april 2011

@Keridwen Tweets: overzicht sept 2010

... en op speelse wijze om te buigen bleek afgelopen vrijdag wel weer. Dat moet helpen in klacht en beroepsprocedures, toch!?
27 Sep

Dat 'de dans van de held' mediators adequaat kan helpen om de ontwikkelen te duiden, en...
27 Sep

Docent, ga er voor staan en speel met de inhoud van je lessen in de ontmoeting met je publiek. Hun leerproces is jouw applaus.
20 Sep

Ik raak er steeds meer van overtuigd dat boeiend en effectief lesgeven ook om een soort theaterliefde vraagt. Docent laat je zien....
20 Sep

Vandaag eigenlijk hetzelfde; ook universitair onderwijs vraagt dezelfde dynamiek. Ik zie het voor mij in de collegezaal. Mooi coachen!
20 Sep


en voor mij mooie momenten waarin coaching, consulting, mediation, voorzitter & regie vaardigheden samen mogen komen (zoals vrijdag).
20 Sep

Boeiend hoe vaak structuur/organisatie en dagelijkse samenwerking niet in balans zijn. Gelukkig is vaak een goed gesprek genoeg...
20 Sep


Kortom, intrigerende workshop: agressie en veiligheid in de zorg. Samen voor een aangenaam leven. Mooi om te doen.
15 Sep

Bekijk agressie eens ethologisch: grenzen + grensconflicten. Ook in de zorg: vriendelijke grensbewaking.
15 Sep


Gisteren goed gehersenhoosd over de verdere ontwikkelingen voor 'de dans van de held' en keridwen. Mensen bedankt!
12 Sep

#EGQuest Volg het hele verhaal incl. de laatste updates op http://bit.ly/9EN2XG. Reacties en suggesties welkom.


Als je de mogelijkheid hebt ga naar #NNF 2010, tot zo as in het bos bij Grolloo
9 Sep

van Milton H Erickson blijf je niet uitgeleerd: nu voor sporters. Dank i-ken
9 Sep

Coach docenten in les/college geven, in hun eigen praktijk , dan krijg je als extra beloning veel actuelke kennis uit andermans vak terug.
6 Sep

Zojuist Keridwen's verhaal van de maand september geschreven en gepubliceerd: Een cirkel van kansen en bedreigingen: http://bit.ly/czHgk9
5 Sep

Intrigerende vraag (2): Welke helden hebben wij èn zij nodig om een stap verder te komen: van debat naar dialoog, van crisis naar regeren.
4 Sep

Intrigerende vraag (1): welke held(en) waren in de heren gister zó actief: wees, argeloze, minnaar.. bouwer, breker.. heerser, wijze, dwaas?
4 Sep

Uiterst boeiend is hoe elke partij zijn eigen unieke werkelijkheid creëert; nu heb je minstensen een heldendans nodig om verder te komen!
4 Sep

Nog boeiender is wie schuldig aan deze mislukking wordt verklaard: zijn 'schuld' en 'schuld' niet twee volstrekt verschillende begrippen?
4 Sep

Veel boeiender dan de uitkomst van een kabinet (in)formatie (of mislukking) is de weg er naartoe: wat je hoort en ziet en vooral wat niet!
4 Sep

Als targets , omzet, winst, bonus, crisis en politiek te veel worden is het heerlijk om hakkend een beeld uit een stuk steen te bevrijden.
3 Sep

Niet alle hashtags #EGQuest komen goed door op Twitter. Blijf toch de verhaal-updates voor Gordian Egg volgen op: http://bit.ly/9EN2XG

Geen opmerkingen: