zaterdag 2 april 2011

@Keridwen Tweets: overzicht nov 2010

Voor wie mijn voorstelling "Jakob, Jakob" wil bijwonen: zondagmiddag 23 januari 2011, Coco Maria, Veenhuizen. Hoort zegt het voort!
30 Nov

Moe van de drukte in een toenemende koude. Heerlijk als studenten aan het werk zijn een veranderingssimulatie te klaren. Tijd voor twitter
30 Nov

#EGQuest blijven volgen? Schakel vanaf nu naar verschillende accounts, via #EGQuest. Wekelijkse updates kan ook: via http://bit.ly/gNddG2
29 Nov

Met internationaal intellect aan het werk. Uitgelaten dansertjes rondom. Is de maatschappij zo dichtbij? SIFE'rs kijk om je heen!
28 Nov

SIFE-studenten creeren mooie projecten om de maatschapij in te stappen, terwijl op de achtergrond kinderen een buikdans-demonstratie geven.
28 Nov

Zondagochtend een groep internationale studenten helpen de hemel te bestormen; nog een leukere manier om proberen de wereld te verbeteren?
28 Nov

Vooral door de latere werken van #Munch verlang ik weer om te creeren: mijn schreeuw om verhalen, schilderen tekenen en beeldhouwen.
27 Nov

Edward #Munch, Kunsthal, Rotterdam is een echte aanrader! Vooral na een dag met 500 mediators. Alle emoties kwamen in de schilderijen langs.
27 Nov

meidatoncongres 10 dec. Ook tijd voor creativiteit, conflict als inspiratiebron, humor en een goed verhaal. Ik mag (wij samen) vertellen!
26 Nov

Mediatoncongres vandaag: ook tijd voor intercultureel, wetenschap, twitter en een goed verhaal. Ik ga luisteren.
26 Nov

Wat hebben Social Media te bieden dan een tsunami aan verbale (acties? Om dan te genieten van die ene gulden speld in een reuzenhooiberg!
24 Nov

Op de #kvknetwerkborrel aan de gang met stellingen: hoe onderstaande antwoorden terug te vertalen tot de 3 stellingen. Tweet je conclusie!
24 Nov

Blijf op de hoogte Keridwen's Tweetstory #EGQuest op www.tweetstories.blogspot.com
22 Nov

Werkvakantie (deel 2): + roman schrijven (Granendam), Twiiterroman (EGQuest)... Hoeveel kan een mens doen in november in 4 dagen in de zon?
18 Nov

Werkvakantie in Spanje: ideeën creëren, verzamelen, uitwisselen en structuren voor lezing op mediationcongres. Ook genieten: zon en strand.
18 Nov

Jurist-mediators: boeiende mensen! En hoe lastig ze het vaak vinden om te schakelen tussen 'feit' en 'perceptie'. Dansende helden helpen.
12 Nov

Kortom, weer veel gedaan; bijna té veel voor mooie tweets of een spannend vervolg van mijn tweetverhaal (zie: http://bit.ly/9EN2XG)
12 Nov

Verandermanagement:lessen ontwerpen van nieuwe processen en structuren, jazeker!; maar wat is het verhaal van de mensen die op reis gaan?
12 Nov

'De dans van de held' vandaag op 'De parade van het leren'. Leerstijlen en leidmotieven als ingredienten voor adequate jaargesprekken.
12 Nov

Geen opmerkingen: